Къща за гости Ина

Добре дошли там, където се срещат палещите слънчеви лъчи с долината на тракийските царе – Розовата Долина на Тунджа. Добре дошли в Павел Баня!

Добре дошли в „Къща за гости Ина“

Разположена в най-новия квартал на Павел Баня, в непосредствена близост до красивия градски парк, Къща за гости Ина“ – съвременна и уютна, предлага на своите гости, нужните за една пълноценна почивка тишина, спокойствие и комфорт.

Климата в района, наличието на минерална вода, исторически забележителности, тишина и спокойствие са предпоставка за отдих и релаксация – чудесни условия за организиране на  прекрасна почивка, културен туризъм или лечение.

минерална вода, лечение в павел баня, спа почивка
минерална вода, лечение в павел баня, спа почивка

В близост до „Къща за гости Ина“ се намира „Клиника д-р Гечеви“, където могат да се ползват услуги по здравна каса (НЗОК) или на свободен прием, включващи медицински преглед и над 20 вида физиотерапевтични, лечебни и възстановителни процедури.

Срещу къща за гости Ина се намират базите на „СБР-НК“ (стария санаториум) и „Металхим“. Там е разположен и открития лечебно-минерален басейн „бъбрека“, в двора на санаториума.

Централния плаж на гр. Павел Баня отстои на 150 м. от „Къща Ина“, а „ПРО ЕАД“, където също се провеждат лечебни процедури, е на 300 м.